Dobro došli na web stranice Udruženja prijevoznika Zagreb
Obrtnička komora Zagreb Udruženje prijevoznika Zagreb

U petak (1.1.) odvozimo prvu pošijku agregata za struju potresom pogođenim mjestima u Banovini. Ovim putem zahvalljujemo svima na odazivu. Nastavit ćemo s prikupljanjem i odvozom potrebnih građevinskih materijala.

Za više info slobodno kontaktirajte Zdravka Bubnića, predsjednika Udruženja prijevoznika Zagreb na broj 091/4828-000 ili 091/4828-258.

Hvala svima i Sretna  Nova  godina.

 

Hrvatska obrtnička komora otvorila je poseban  žiro-račun i pokretanula humanitarnu akcije naziva „Obrtnici za stradale od potresa“ koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć stradalima od potresa. Obrtnici iz cijele Hrvatske, kao i kolege obrtnici iz drugih zemalja pokazali su ogroman interes za pomoć stradalim područjima, pa ih pozivamo da se  uključe i uplate sredstva na žiro račun otvoren za donacije. Prikupljena sredstva bit će namjenski raspoređena tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

Broj žiro-računa na koji se mogu uplatiti donacije je HR29 2340 0091 5111 1052 1, s pozivom na broj HR00  OIB uplatitelja.

Za uplate iz inozemstva potrebno je navesti swift adresu: PBZGHR2X

Pomoć u saniranju štete uzrokovane potresima na ovom području bit će potrebna kroz duže vrijeme, stoga svi oni koji su na bilo koji način oštećeni, moraju znati da nisu prepušteni sami sebi.

/file/files/GDPR%20Informacije%20o%20obradi%20podataka.doc 

Logo Udruženja prijevoznika Zagreb

Udruženje prijevoznika Zagreb

Ede Murtića 2/I, 10 000 Zagreb

Kontakt