Dobro došli na web stranice Udruženja prijevoznika Zagreb
Obrtnička komora Zagreb Udruženje prijevoznika Zagreb

 

Natječaj za program Eurostars 3 - European Partnership on Innovative SMEs/Eurostars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja vizualnog identiteta najvišeg priznanja Hrvatske obrtničke komore „Zlatne ruke“

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva mikro, mala i srednja poduzeća da prijave svoj inovativni projekt na Eurostars program i osiguraju potporu od 1,5 milijuna kuna.

Prihvatljive su sve djelatnosti iz svih sektorskih područja, a opravdani troškovi su troškovi plaća projektnog tima, amortizacija, troškovi vanjskih usluga, troškovi putovanja te ostali razvojni troškovi.

Pune prijave podnose se centralno i izravno EUREKA Tajništvu (Bruxelles) na engleskom jeziku ONLINE putem poveznice, a rok za podnošenje prijave je 13. travnja 2023. do 14:00:00 sati (CET).

Više na linku: https://www.hok.hr/aktualno-obavijesti/natjecaj-za-program-eurostars-3-european-partnership-innovative-smeseurostars

IZVOR: HOK

 

 

Hrvatska obrtnička komora objavila je natječaj za izradu idejnog i izvedbenog rješenja vizualnog identiteta najvišeg priznanja Hrvatske obrtničke komore „Zlatne ruke“.

Ovo priznanje dodjeljuje se svake godine uglednim i časnim članovima za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva, kao i drugim fizičkim i pravnim osobama, koji su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske. Priznanje „Zlatne ruke“ simbolizira vještinu, kreativnost i vrijedan rad obrtnika koji su svojom dugogodišnjom aktivnošću pridonijeli razvoju i ugledu obrta i obrtničkih institucija te očuvanju obrtničke tradicije.

Ponude za izradu novog idejnog i vizualnog rješenja priznanja statua i plaketa „Zlatne ruke“ mogu se dostaviti do 31. ožujka 2023. godine.

Više na linku: https://bit.ly/3IGGy6G

Izvor: HOK

 

 

Logo Udruženja prijevoznika Zagreb

Udruženje prijevoznika Zagreb

Ede Murtića 2/I, 10 000 Zagreb

Kontakt