Dobro došli na web stranice Udruženja prijevoznika Zagreb
Obrtnička komora Zagreb Udruženje prijevoznika Zagreb

Vodič za poslovanje u obrtu

S ciljem pružanja podrške Vašem poslovanju objavljujemo Vodič za poslovanje u obrtu, namijenjen obrtnicima, ali i onima koji će to tek postati.

Trenutno Hrvatska obrtnička komora broji više od 112 tisuća obrtnika, s gotovo 222 tisuće zaposlenih u obrtima, što svjedoči o snazi i važnosti obrtništva. Želja Hrvatske obrtničke komore je da su obrtnici sve brojniji i sve snažniji te maksimalno informirani o svojim pravima i obavezama.

S obzirom na različite prednosti svakog oblika poduzetništva, ključno je pažljivo procijeniti specifičnu situaciju i okolnosti te odabrati ono što najbolje odgovara konkretnim prilikama. Stoga, Vodič pruža osnovne informacije na jednostavan način, obuhvaćajući teme kao što su otvaranje obrta, zapošljavanje radnika, obrazovanje u obrtu, minimalni tehnički uvjeti, porezi, doprinosi i druge financijske obveze, računovodstveno poslovanje, financiranje obrta i slično.

Za sva dodatna pojašnjenja i pitanja, slobodno kontaktirajte Savjetodavnu službe na e-mail: savjetodavna-sluzba@hok.hr ili broj telefona: 01 48 06 666 ili nas u Udruženju prijevoznika Zagreb na e-mail: udruzenje.prijevoznika.zagreb@hok.hr ili broj telefona: 01 48 28 258.

 

 

IZVOR: HOK

Logo Udruženja prijevoznika Zagreb

Udruženje prijevoznika Zagreb

Ede Murtića 2/I, 10 000 Zagreb

Kontakt